Speelgoedgek.com

Welkom bij SPEELGOEDGEK

Omdat eenvoudig speelgoed nog altijd super te gek is! Ik ben in ieder geval nog steeds supergrote fan.

Voetbal en andere balspellen

Een van de meest eenvoudige stukken speelgoed? Een bal! Of je nu kiest voor een voetbal, een tennisbal of wellicht een basketbal, de kinderen zullen er een leuke tijd mee hebben. Je hoeft er amper tijd en geld in te steken, vooral wanneer je een voetbal cadeau doet. De voetbal kunnen de kinderen gebruiken in combinatie met de daarvoor bestemde doelen, maar als je die weglaat zullen ze deze gewoon zelf maken. Wat dat betreft gaan de kinderen heel eenvoudig om met de ballen en hebben ze daardoor een uitstekende tijd, bijvoorbeeld met de anderen uit de buurt.

Buiten spelen

Voetbal

De voetbal zorgt er net als bij de andere balspellen voor dat de kinderen een simpel stuk speelgoed in handen hebben, waarmee ze direct de neiging hebben om buiten te gaan spelen. Op die manier sla je eigenlijk twee vliegen in één klap. Het is niet nodig om een bijzonder stuk speelgoed aan te schaffen en de kinderen gaan graag naar buiten, waar ze genieten van het heerlijke weer. Juist de voetbal behoort daardoor nog altijd tot een van de meest populaire stukken speelgoed, waar je de kinderen heel blij mee kunt maken.

Samen voetballen

Een bijkomend voordeel is dat de kinderen op deze manier samen kunnen gaan spelen, door aan de slag te gaan met de voetbal. Wie gaat er op doel, wie verzint er een leuk spel of welke Belgische teams gaan het tegen elkaar opnemen? De kinderen zijn heel inventief op het gebied van nieuwe spellen, waardoor de kans groot is dat ze met de bal een eigen spel samenstellen, dat eventueel lijkt op iets dat je zelf nog gespeeld hebt. Laat de kinderen lekker met de bal spelen, zodat ze samen creatief bezig zijn en een leuke tijd hebben om vervolgens uitgeput weer thuis te komen.