Speelgoedgek.com

Welkom bij SPEELGOEDGEK

Omdat eenvoudig speelgoed nog altijd super te gek is! Ik ben in ieder geval nog steeds supergrote fan.

Lego

Lego is al jaren een populair en eenvoudig stuk speelgoed. Koop je het nu voor je kinderen? Dan is de kans groot dat je er zelf ook nog mee gespeeld hebt en je wellicht zelfs nog de neiging hebt om die ene mooie doos er een keer bij te pakken. Lego is er voor de kinderen die pas een paar jaar oud zijn, tot aan de kinderen van 14 en 15 die een complexe wagen kunnen bouwen, waarmee ze vervolgens ook daadwerkelijk kunnen gaan racen. Het is de enorme diversiteit, die ervoor zorgt dat Lego populair is onder de kinderen.

Eenvoudig tot complex

Lego blokjes

Het is met Lego mogelijk om een stuk heel simpel speelgoed aan te kopen, waar zelfs de kleinste kinderen mee uit de voeten kunnen. Zorg ervoor dat ze een simpel autootje in elkaar kunnen zetten, of bijvoorbeeld een huisje kunnen bouwen. Worden de kinderen al wat ouder? Geen probleem, in dat geval kun je aan de slag met de meer technische pakketten die je bij Lego kunt vinden. Laat de kinderen bijvoorbeeld een grotere toren bouwen, of zorgt voor een huis waar meerdere kamers inzetten en waarbij zelfs sprake is van een garage.

Technisch Lego

Worden de kinderen nog wat ouder en gaan ze graag aan de slag met alles dat beweegt? In dat geval is Lego Technics een uitstekende keuze, aangezien dit ervoor zorgt dat ze een racewagen inclusief de motor en de zuigers kunnen bouwen, of ze aan de slag kunnen met een vliegtuig dat daadwerkelijk de mogelijkheid heeft om het landingsgestel in en uit te klappen. Het zijn de bewegende elementen van Lego die het speelgoed niet direct meer simpel maken, maar die er aan de andere kant wel voor zorgen dat de kinderen er uren plezier van hebben en het speelgoed niet meer weg kunnen leggen.