Speelgoedgek.com

Welkom bij SPEELGOEDGEK

Omdat eenvoudig speelgoed nog altijd super te gek is! Ik ben in ieder geval nog steeds supergrote fan.

Kaartspellen

Kaartspellen zijn er in werkelijk allerlei soorten en maten, waardoor de kans zeer klein is dat je deze nog nooit gespeeld hebt. Speel je graag een spannend en volwassen spel als poker, of voel je aan de andere kant meer voor klaverjassen? Daarnaast kun je spelen met patience of Uno, uno of kun je aan de andere kant hoger en lager spelen. Je hebt een groot aantal verschillende mogelijkheden. Bovendien kun je veel van de kaartspellen alleen spelen, maar is het aan de andere kant natuurlijk nog veel leuker om dit met een aantal anderen te doen.

Patience en Uno

Patience en Uno zijn twee goede voorbeelden van kaartspellen die in een groot aantal landen bekend zijn, terwijl ze toch op een heel verschillende manier in elkaar zitten. Waar je patience alleen kunt spelen en je dat doet met een regulier stel speelkaarten, is dat bij Uno toch heel anders. Dat spel speel je met een aantal anderen en je maakt daarvoor gebruik van de speciale kaarten in het spel. Met welk spel je ook graag speelkaarten aan de slag wilt gaan, de verschillende kaartspellen zorgen ervoor dat je even wat tijd kunt doden, of je aan de andere kant op zoek kunt gaan naar spanning.

Blackjack en hoger of lager

Wil je een van de kaartspellen spelen waarmee je bovendien geld kunt verdienen? Ze behoren wellicht niet direct tot het speelgoed, maar je kunt er wel heel simpel mee aan de slag. Kies voor blackjack of hoger en lager, twee spellen die je kunt spelen om in te zetten op de uitslag. Het is simpel speelgoed voor een ieder die inmiddels al wat ouder is. De kleinere kinderen kun je blij maken met een kaartspel om vervolgens bijvoorbeeld Uno te gaan spelen, terwijl ze vervolgens ook een spel als klaverjassen kunnen leren en gaan spelen.