Speelgoedgek.com

Welkom bij SPEELGOEDGEK

Omdat eenvoudig speelgoed nog altijd super te gek is! Ik ben in ieder geval nog steeds supergrote fan.

Darts

Darts is ontzettend leuk speelgoed, dat bovendien op een simpele manier in elkaar zit. Zelfs wanneer je totaal geen gebruik wenst te maken van regels kun je er uitstekend mee uit de voeten en heb je er een leuk stuk speelgoed aan. Neem voldoende afstand van het bord en oefen zelf met de pijlen die je erbij hebt gekregen, of ga er samen met aan de slag. Het simpele speelgoed hang je eenvoudig aan de muur, om vervolgens op de verschillende vakjes te mikken en er daarmee voor te zorgen dat je punten in de wacht kunt slepen.

Darts voor de lol

Spelletje dartsen

Darts kun je uitstekend voor de lol spelen, ook op het moment dat je wel gebruik wenst te maken van een aantal regels. Je zorgt er dan bijvoorbeeld voor dat je het spel Around the Clock gaat spelen. Het is de bedoeling om de getallen 1 tot en met 20 een voor een te gooien. Laat zien dat je het speelgoed goed onder de knie hebt, door het op te nemen tegen die ander. Jullie kunnen afspreken om de beurt een pijl te gooien, of de ander aan de beurt te laten totdat deze een misser maakt.

Competitie en andere spellen

Wil je het simpele speelgoed gebruiken om een competitie op te zetten, of wil je met een aantal spelers zorgen voor een spannend spel? Kies dan voor de bekende X01 spellen, waarbij het de bedoeling is om zo snel mogelijk op 0 punten uit te komen, of ga voor een spel als Killers. Dit laatste kun je met 3 of meer spelers spelen, door hun levens op het bord uit te tekenen. Kies allemaal een nummer uit en word via je eigen dubbel een Killer. Vervolgens kun je de anderen levens afsnoepen door hun nummer te gooien, op het darts bord.