Speelgoedgek.com

Welkom bij SPEELGOEDGEK

Omdat eenvoudig speelgoed nog altijd super te gek is! Ik ben in ieder geval nog steeds supergrote fan.

Bouwblokken

De bouwblokken vormen een ideaal simpel speelgoed, op het moment dat je kleine kinderen hebt en je ze graag met een creatief stuk wilt laten spelen. Zorg ervoor dat ze zelf aan de slag kunnen met hun eigen creativiteit, of ze er aan de andere kant een beschrijving bij hebben die precies zegt wat ze dienen te doen. Wat dat betreft ben je vrij in de manier waarop je de kinderen aan de slag wenst te laten gaan, waardoor ze optimaal plezier hebben van de bouwblokken waar ze gebruik van kunnen maken.

Bouwblokken voor de kleintjes

Bouwblokken voor de kleinsten

De bouwblokken zijn er voor de kleintjes, op het moment dat ze zelf een idee krijgen van dingen die ze kunnen bouwen. Geef ze er de handleiding bij om een auto of een huisje te bouwen, of zorg er aan de andere kant voor dat ze zich helemaal zelf uit kunnen leven. Aangezien de bouwblokken op een simpele manier in elkaar zitten, is de kans groot dat ze hier goed mee uit de voeten kunnen. Laat je verrassen door wat de kinderen voor elkaar krijgen en wat ze zien in de verschillende bouwblokken die ze gebruiken.

Zelf een creatie bouwen

Wil je aan de andere kant zelf een creatie laten bouwen? Geen probleem, maak dan gebruik van de verschillende bouwblokken die er beschikbaar zijn en laat de handleiding weg, om ze die in ieder geval niet tot hun beschikking te geven. Zet de kinderen gezellig bij elkaar en zorg er met dit stuk simpel speelgoed voor dat ze een heerlijke tijd hebben, zonder dat ze zich een moment hoeven te vervelen. Het zorgt ervoor dat ze hun creativiteit uitstekend kunnen gebruiken, om een ontwerp te creëren waar je zelf wellicht nooit op had kunnen komen.